Alma Rynker Rundt Munnen Kristiansand

Alma Rynker Rundt Munnen

Alma Smooth Eye

Info:

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Alma Smooth Eye – Behandlinger med CO2-laser: Forbedring av hudens kvalitet og struktur

CO2-laserteknologi, som er kjernen i Alma Smooth Eye-behandlinger, benyttes for å stimulere hudens naturlige fornyelsesprosess. Dette bidrar til en mer ungdommelig utseende hud ved å redusere fine linjer, rynker, og forbedre hudens tekstur.

Behandlingens sikkerhet og effektivitet

Alma Smooth Eye-behandlinger benytter avansert CO2-laserteknologi for å målrette seg mot det delikate området rundt øynene. Denne teknikken sikrer en høy grad av presisjon og minimaliserer risikoen for bivirkninger, samtidig som den fremmer en rask helingsprosess.

Naturlig foryngelse og hudens aldring

Alma Smooth Eye tar i bruk CO2-lasers energi for å stimulere kroppens naturlige kollagenproduksjon. Kollagen er et protein som spiller en nøkkelrolle i hudens struktur og fasthet. Med alderen avtar produksjonen, noe som fører til rynker og slapp hud. Behandlingen bidrar til å gjenopprette hudens naturlige fasthet og glød.

Varigheten av resultatene etter Alma Smooth Eye

Resultatene av Alma Smooth Eye kan variere fra person til person, avhengig av individuelle faktorer som hudtype, alder, og livsstil. Imidlertid, for mange pasienter gir behandlingen langvarige forbedringer. Det anbefales regelmessige behandlinger for å opprettholde og forlenge effekten.

Anbefalt vedlikeholdsintervall med Alma Smooth Eye

Vi anbefaler en oppfølgingsbehandling hver 6-12 måneder for å bevare resultatene og videre forbedre hudens kvalitet.

Behandling av asymmetri rundt øynene

Mange mennesker opplever en form for asymmetri rundt øynene, som kan være mer eller mindre merkbar. Med Alma Smooth Eye kan man effektivt redusere denne asymmetrien ved å jevne ut hudens tekstur og tone, noe som bidrar til et mer balansert og harmonisk utseende.

Alma Smooth Eye tilbyr en innovativ løsning for de som søker en ikke-kirurgisk metode for å forbedre hudens utseende rundt øynene, med vekt på sikkerhet, effektivitet, og naturlige resultater.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.