Aquagold Kristiansand

Aquagold

Woman in White Top Posing for Picture

Info:

Forvent en mer strålende, hydrert og jevn hudtone. AquaGold forbedrer hudens kvalitet ved å redusere fine linjer, minimere porer og øke fuktighetsnivåene i huden. Behandlingen er skreddersydd, så resultatene kan variere basert på de spesifikke ingrediensene som brukes.
Behandlingen er minimalt ubehagelig. AquaGold bruker mikroskopiske nåler belagt med gull for å nesten smertefritt levere behandlingscocktailen inn i huden.
Mange pasienter rapporterer umiddelbar forbedring i hudens tekstur og utstråling, med ytterligere forbedringer som vises over flere dager etter hvert som ingrediensene begynner å virke.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

AquaGold Finetouch er en banebrytende mikroinjeksjonsbehandling som tilbyr skreddersydd hudpleie på et mikronivå. Denne luksuriøse behandlingen benytter fine mikronåler belagt med 24 karat gull for å levere en skreddersydd blanding av hudforbedrende ingredienser direkte inn i hudens øvre lag. AquaGold er ideell for alle som ønsker å forbedre hudens tekstur, tone, og overordnede utseende uten nedetid.

Tre hovedfordeler med AquaGold-behandlingen:

  1. Skreddersydd Hudpleie: AquaGold tillater en personlig tilpasning av behandlingen ved å levere en spesifikk cocktail av vitaminer, hyaluronsyre, botulinumtoksin, og andre aktive ingredienser direkte inn i huden.
  2. Minimalt Invasiv, Ingen Nedetid: Behandlingen er skånsom, rask og krever ingen nedetid, noe som gjør den til en perfekt “lunsjpause”-prosedyre.
  3. Bred Anvendelighet: Effektiv for forbedring av fin linjer, mindre porer, økt hydrering og en generell sunnere glød.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.