Behandling av blodkar på ben/Sclerosering Kristiansand

Behandling av blodkar på ben/Sclerosering

A woman with manicured nails and flowers on her hands

Info:

Sclerosering har en høy suksessrate og er effektiv for de fleste pasienter, med synlige resultater etter bare noen få behandlinger.
Pasienter opplever vanligvis lite ubehag. Du kan føle en liten prikking eller stikkende følelse under injeksjonen.
Antallet behandlinger varierer avhengig av omfanget og størrelsen på blodkarene som behandles.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

HVORDAN BEHANDLINGEN FUNGERER: Sclerosering er en anerkjent metode for å behandle synlige blodkar på ben. Behandlingen innebærer injeksjon av en løsning som får blodkarene til å trekke seg sammen og til slutt forsvinne. Dette kan dramatisk redusere utseendet på edderkoppårer og andre relaterte tilstander.

VEDLIKEHOLD OG OPPFØLGING: Pasienter kan vanligvis gjenoppta daglige aktiviteter umiddelbart etter behandlingen, med noen få anbefalinger for å sikre optimale og langvarige resultater.

BOOK DIN KONSULTASJON I DAG: Er du klar for å avdekke skjønnheten i dine ben? Kontakt oss for en konsultasjon og ta det første skrittet mot mer selvsikkerhet.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.