Behandling av Svette under Armer og Hender Kristiansand

Behandling av Svette under Armer og Hender

Svettebehandling

Info:

Mange pasienter merker en betydelig reduksjon i svette umiddelbart etter den første behandlingen.
Vi anbefaler regelmessige oppfølgingssesjoner og vil gi deg tips for hvordan du best kan ta vare på de behandlede områdene.
Ja, behandlingene vi tilbyr er trygge og godkjente metoder for å redusere overdreven svette.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

HVORDAN BEHANDLINGEN FUNGERER: Ved Hudkonseptet tilbyr vi spesialiserte behandlinger for hyperhidrose, eller overdreven svette, under armer og på hender. Disse behandlingene kan redusere svetteproduksjonen og forbedre livskvaliteten.

VEDLIKEHOLD OG OPPFØLGING: Etter behandlingen, vil du få råd om hvordan du best kan opprettholde resultatene og håndtere svetteproblematikk i hverdagen.

BOOK DIN KONSULTASJON I DAG: Ikke la svette begrense din livsstil eller garderobevalg. Bestill en konsultasjon i dag for en skreddersydd løsning.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.