Behandling mot hårtap Kristiansand

Behandling mot hårtap

orange-haired woman wearing black top flipping head backwards

Info:

Utforsk vår PRP-behandling som bruker kroppens egne vekstfaktorer til å stimulere hårvekst på en naturlig måte.
Få et tilpasset program med en startserie på fire PRP-behandlinger, designet for optimale resultater og vedvarende hårvekst.
Forsterk resultatene med BioSil, et skjønnhetstilskudd som styrker kollagenproduksjonen, forbedrer hud, hår og negler.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Utforsk våre løsninger for behandling mot hårtap. Vår erfarne sykepleier bruker PRP (plate-rike plasma) for å stimulere naturlig hårvekst.

Er du på utkikk etter en pålitelig løsning for hårtap? Hudkonseptet tilbyr skreddersydd behandling mot hårtap ved bruk av PRP (plate-rike plasma). En av våre erfarne sykepleiere utfører en enkel blodprøve, sentrifugerer den for å isolere vekstfaktorer og stamceller som naturlig stimulerer hårvekst.

Effektive trinn mot hårgjenvekst og -bevaring

Vår anbefaling inkluderer en oppstart på fire behandlinger, med omtrent en måneds mellomrom, for å sikre optimale resultater. Vedlikeholdsbehandlinger hver 4-6 måneder opprettholder stimuleringen av hårsekkene og gir varige effekter.

Maksimal effekt med skjønnhetstilskudd

For en omfattende tilnærming til hårfornyelse tilbyr vi også BioSil som et supplerende, skjønnhetstilskudd. BioSil virker på produksjonen av kollagen, den viktige byggesteinen for hudens elastisitet og styrke. Det er ikke bare et skjønnhetstilskudd; det er en investering i hudens helse. Produktet har vist seg å bidra til redusert håravfall, jevnere hud, samt en reduksjon av fine linjer og mørke ringer under øynene

Velg Hudkonseptet for din behandling mot hårtap. Vi er dedikert til skjønnhet og velvære fra innsiden og ut, og våre metoder gir trygge og effektive resultater. Bestill din konsultasjon i dag for å komme i gang på veien mot en fyldigere hårprakt!

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.