Publisert

Behandlinger med restylane

Huden endres etter hvert som vi blir eldre, man mister underhudsfett, kollagen og andre viktige egenskaper som gir ansiktet form og struktur. Et av hudens viktigste stoffer er hyaluronsyre, hvis funksjon er å binde vann og derved skape fylde og struktur ved å fukte huden fra innsiden.

Med alderen forringes kvaliteten på hudens kollagen og hyaluronsyre, og elastinfibrene brytes ned. Konsekvensen av dette er at huden blir tørrere og mister sin elastisitet – alderstegne som rynker og linjer begynner å komme til syne.

Hos oss ved Hudkonseptet I Kristiansand tilbyr vi ulike injeksjonsbehandlinger med restylane, slik at disse aldringstegnene mykes opp eller forsvinner.

Ulike behandlinger

Vi har Restylane Skinbooster som er en hudforbedrende behandling som gradvis bygger opp huden slik at den bli sterkere og mer elastisk. Strukturen blir jevnere ved at rynker blir mindre dype og huden får mer glød.

Restylane er mest brukt som en injeksjonsbehandlinger for å redusere rynker, skape volum eller endre leppenes form, eller endre ansiktskonturene. Bestill time her.

Hva er egentlig restylane?

Restylane består av kjemisk fremstilt hyaluronsyre, men er den filleren på markedet som er minst modifisert, med bare 1%. Det betyr at den kun avviker 1% fra kroppens naturlige Hyaluronsyre. Restylane er verdens mest brukte fillers, og har vært på markedet i over 20 år.

Restylane brytes også ned med tiden. Hvor lang tid nedbrytningen tar er individuelt og ulikt fra person til person. Faktorer som plassering av produktet, fillerens egenskaper, din egen forbrenning og livsstil spiller inn på varigheten.

Stol på oss

Høy kvalitet og trygghet er grunnpilarene hos Hudkonseptet, og alle injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.