Clearlift laserbehandling Kristiansand

Clearlift laserbehandling

Clearlift laserbehandling

Info:

Clearlift, også kjent som “The Facelift Lasertreatment”, tilbyr smertefrie, raske og komfortable behandlinger for hudoppstramming og forbedring.
Denne behandlingen benytter varmebasert laserteknologi for å stimulere kollagendannelse. Kollagen er nøkkelen til hudens fylde og spenst.
Clearlift virker i hudlaget 2-3 mm under overflaten, noe som gjør det mulig å returnere til daglige aktiviteter umiddelbart etter behandling. Den bryter også opp uønsket pigmentering, samtidig som den fremmer kollagenproduksjon.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Huppstramming og hudforbedring

Dette er en smertefri behandling, som ofte omtales under navnet “The facelift lasertreatment”. Den gir i tillegg raske og komfortable behandlinger.

Clearlift bygger på varmebasert laserteknologi, som bidrar til kollagendannelse i huden vår. Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet vårt og det som gir huden fylde og spenst.

Denne laseren virker primært i hudlag 2-3 mm under overhuden, og du kan normalt gå rett tilbake på jobb etter behandlingen, uten nedetid. I tillegg til å stimulere kollagen, bryter den opp uønsket pigmentering.

Laseren skiller seg fra tradisjonell fraksellert laser, fordi den går dypere ned i huden. Varmen går helt ned i dermis/lærhuden. Det vil si at hudfornyelsen finner sted dypere i huden, uten å skade hudens overflate. Denne behandlingen passer for deg som ønsker hudoppstramming uten sosial nedetid, eller dersom du ikke ønsker behandlinger med nåler.

Den gir best effekt på de som ikke allerede har mye tap av kollagen eller underhudsfett. Det anbefales å gjøre en serie på 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

Man kan også behandle uønskede tatoveringer med denne laseren. Teknologien i laseren gjør at blekkpartiklene blir knust i mikroskopiske partikler, slik at kroppen selv kan absorbere og skille ut tatoveringsblekket.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.