Dagmakeup Kristiansand

Dagmakeup

pink and brown makeup brush set

Info:

Dagmakeup innebærer en lett og naturlig makeupstil som fremhever din naturlige skjønnhet, perfekt tilpasset dagtid og profesjonelle settinger.
En dagmakeup-applikasjon tar vanligvis mellom 30 til 45 minutter, avhengig av dine spesifikke behov og ønsket stil.
Under en dagmakeup-tjeneste vil en profesjonell makeupartist velge produkter som komplementerer din hudtone og diskutere dine preferanser for å sikre et perfekt resultat.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Vår dagmakeup-tjeneste er designet for å fremheve din naturlige skjønnhet med en lett og frisk look som passer perfekt til daglige aktiviteter. Enten du skal på jobb, et møte, eller bare ønsker å se ditt beste ut gjennom dagen, har våre makeupartister ekspertisen til å skape den perfekte makeupen som føles komfortabel og ser strålende ut.

Hva Inkluderer Dagmakeup-Tjenesten?

  • Personlig konsultasjon for å forstå dine preferanser og behov.
  • Lett foundation og concealer for en feilfri, men naturlig hudtone.
  • Diskret øyenskygge, eyeliner og mascara for å fremheve øynene.
  • Naturlig blush for en sunn glød.
  • Leppefarge som komplementerer din naturlige leppefarge.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.