Dermapen Kristiansand

Dermapen

dermapen kristiansand

Info:

Dermapen, som er blant markedets mest avanserte microneedling-systemer, benytter 12 ultratynne nåler for å oppnå en effektiv hudpenetrasjon på opptil 90 ganger per sekund.
Nåledybden på Dermapen kan justeres fra 0,25mm til 2,5mm, noe som gjør den egnet for ulike behandlingsområder og hudtyper.
Behandlingen sluser aktive, naturlige virkestoffer som hyaluronsyre, vitaminer og peptider dypt inn i huden. Dette stimulerer kroppens egen reparasjonsprosess, og fremmer produksjon av nytt kollagen for forbedring av fine linjer, slapp hud, arr og solskader.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Avansert microneedling for hudforyngelse

Dermapen er markedets mest avanserte microneedelingsystem. Pennen har 12 ultratynne, sterile nåler som penetrerer huden 90 ganger per sekund.
Nåledybden kan justeres fra 0,25mm til 2,5 millimeter, avhengig av området som skal behandles.

Effektiv microneedling med dermapen

Aktive virkestoffer blir så sluset ned i huden gjennom de små mikrokanalene som dermapennen lager i huden. Ingrediensene er av høyeste oppnåelige konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer, som lavmolekylær hyaluronsyre, vitaminer og peptider.
Samtidig skjer det en naturlig reaksjon, der kroppen vil reparere den kontrollerte skaden vi lager.

Vekstfaktorer frigjøres, og celler i huden begynner å produsere nytt kollagen. På denne måten vil vi kunne jobbe med diverse hudtilstander som fine linjer, slapp hud, arr og solskader/pigmentering.

Ansikt, hals og bryst er de vanlige behandlingsområdene.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.