vipper og bryn kristiansand Kristiansand

vipper og bryn kristiansand

Info:

En detaljert beskrivelse av behandlingsprosessen og hva du kan forvente under og etter fargetjenesten.
En oversikt over fordelene med å farge vipper og bryn, og hvordan det kan forbedre din daglige skjønnhetsrutine.
Tips og råd for å opprettholde fargen og holde bryn og vipper ser flotte ut lengst mulig.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Fremhev Din Naturlige Skjønnhet Oppdag den enkle måten å fremheve dine øyne på med våre fargetjenester for vipper og bryn. Perfekt for deg som ønsker å definere øynene dine uten daglig bruk av sminke.

Våre fargetjenester for vipper og bryn tilbyr en skreddersydd løsning for å fremheve dine naturlige trekk. Vi bruker førsteklasses fargestoffer som er skånsomme mot huden, men som gir langvarige og levende resultater. Enten du ønsker et mer dramatisk uttrykk eller en subtil forbedring, kan våre eksperter skape det perfekte looket for deg.

  • Skreddersydd fargevalg for perfekt match med din hudtone og hårfarge.
  • Langvarige resultater som reduserer behovet for daglig sminke.
  • Skånsomme og trygge produkter for alle hudtyper.
  • Rask og enkel prosess som gir umiddelbar forbedring.

Gjør øynene dine til et fokuspunkt uten anstrengelsen av daglig sminke. Bestill din fargetime i dag og opplev forskjellen!

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.