Fjerne Filler Kristiansand

Fjerne Filler

Woman Sitting And Smiling

Info:

En av de primære fordelene med å fjerne filler er muligheten til å gjenopprette leppenes eller det behandlede områdets naturlige form og kontur. Dette er spesielt verdifullt for de som har opplevd uønskede resultater fra tidligere fillerbehandlinger.
Fjerne filler-behandlingen er kjent for sin raske virkningsmekanisme. De fleste pasienter observerer en merkbar reduksjon i volum innen 24 til 48 timer etter behandlingen, noe som gjør det til en effektiv løsning for rask reversering av fillerresultater.
Sammenlignet med den opprinnelige fillerbehandlingen, krever prosessen for å fjerne filler minimal nedetid. Pasientene kan ofte gjenoppta sine daglige aktiviteter umiddelbart etter behandlingen, selv om det kan oppstå lett hevelse eller ømhet på injeksjonsstedene.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Fjerne filler er en prosedyre designet for å oppløse og fjerne tidligere injiserte dermale fillere basert på hyaluronsyre. Denne behandlingen er ideell for personer som ønsker å reversere effektene av tidligere fillerbehandlinger på grunn av utilfredshet med resultatene, overkorreksjon, eller opplevelse av bivirkninger. Prosedyren utføres ved hjelp av hyaluronidase, et enzym som raskt og effektivt bryter ned hyaluronsyren i fillerne, og lar kroppen absorbere og eliminere den naturlig.

Hvordan Fungerer Fjerne Filler?

Fjerne filler-behandlingen involverer injeksjon av hyaluronidase direkte inn i området der fillerne ble injisert. Hyaluronidase virker ved å bryte ned hyaluronsyrebåndene, noe som resulterer i en rask reduksjon av volumet som filleren hadde tilført. Denne prosessen tillater kroppen å absorbere og naturlig fjerne de oppløste fillerne. Behandlingen kan tilpasses basert på mengden filler som skal fjernes og pasientens spesifikke behov.

Ideell Kandidat

Ideelle kandidater for å fjerne filler er de som ønsker å korrigere eller fjerne effekten av tidligere hyaluronsyrefillerbehandlinger. Dette kan inkludere personer som har opplevd uønskede resultater, som asymmetri, overkorreksjon, eller som rett og slett har ombestemt seg om ønsket utseende.

Behandlingsprosess

Behandlingsprosessen starter med en konsultasjon for å vurdere området som trenger korreksjon og bestemme den nødvendige mengden hyaluronidase. Prosedyren selv tar vanligvis bare noen minutter, og resultatene begynner å bli synlige nesten umiddelbart. Antall nødvendige behandlinger kan variere avhengig av mengden og typen filler som ble brukt opprinnelig.

Etter Behandlingen

Etter behandlingen kan det oppstå lett hevelse eller ømhet, men disse bivirkningene er vanligvis forbigående. Det anbefales å unngå intens fysisk aktivitet og eksponering for varme (som badstuer eller varme bad) i 24-48 timer etter behandlingen for å minimere risikoen for hevelse og øke komforten.

Fjerne filler-behandlingen tilbyr en sikker og effektiv metode for å korrigere eller eliminere uønskede effekter av dermale fillere, og gir pasientene muligheten til å gjenopprette sitt naturlige utseende med minimal nedetid.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.