Publisert

Fjerne tatovering – en laserbehandling

Å tatovere seg er ofte en stor beslutning som krever mye tanker om fordeler og ulemper. Håpet er nok alltid å beholde og leve med valget ditt, men livet er fullt av overraskelser og du kan havne i en situasjon hvor du må fjerne en tatovering.

 

Siden du har funnet oss, vurderer du muligens å fjerne tatovering ved hjelp av den beste laseren på markedet. Her er fire ting som kan være greit å vite!

 

Er det mulig å fjerne en tatovering i en enkelt behandling?

Det kan fungere, men er sannsynligvis ikke mulig. Akkurat som alle laserbehandlinger, må du være tålmodig og konsekvent i behandlingsprosessen. Det er mange faktorer som påvirker fjerning av tatoveringer med laser, for eksempel: din hudtone, tettheten og fargen på tatoveringen og ikke minst størrelsen på tatoveringen.

 

Alderen på tatoveringen er også med på å bestemme hvor mange behandlinger som skal til for et 100 % resultat. Eldre tatoveringer har ofte en kortere behandlingsprosess, mens cover-up og nyere tatoveringer trenger flere behandlingsøkter.

 

Påvirker fargen på tatoveringen min evnen til å fjerne den?

Ja, det gjør det faktisk. Den perfekte tatoveringen å fjerne er en svart tatovering på en lysere hudtone. Jo mørkere tatoveringen din er, jo lettere er den å fjerne. Tatoveringsblekk i lysere farger kan være vanskeligere å bryte ned. Hos Hudkonseptet bruker vi en ALMA Harmony XL Pro Laser, som er en Q-switch Nd:yag med 1064 nm laserhode til å fjerne sorte og mørke farger.

 

Er det mulig å fjerne bare en liten del av en større tatovering?

Det er fullt mulig å fjerne kun en liten del av en større tatovering. Det er helt opp til deg å bestemme. Vi gjennomfører konsultasjoner, hvor vi går gjennom hva du ønsker å gjøre, gjennomgår hudtone, tatoveringsfarge, alder og hvilken behandlingsprosess vi skal gjennomføre.,

 

Gjør det vondt?

Akkurat som å tatovere seg, er det veldig individuelt om du synes det gjør vondt eller ikke. Det er også mer og mindre følsomme områder på kroppen å behandle. Områder hvor du ikke har mye fett eller muskler er mer følsomme og det vil føles mer å bli lasert der, akkurat som det var mer følsomt å bli tatovert der.

Book en time her, eller ta kontakt med oss for en konsultasjon eller om du har spørsmål om å fjerne tatovering med laser.