Fjerning av tatovering Kristiansand

Fjerning av tatovering

fjerning av tattovering

Info:

Hudkreft Aktive infeksjoner og skader på hudoverflaten Diabetes, Epilepsi, Lupus, Autoimmune sykdommer, hjerte kar sykdommer (alle medisinske indikasjoner og medisiner, bør gjennomgås før hver behandling!) Metaller i kroppen Lyssensitive medisiner / kremer / helsekost Solbrun / brent hud og selvbruning Graviditet og amming
Fjerning av tatoveringer krever tålmodighet. Det er ikke alltid mulig å fjerne hele tatoveringen, og det anbefales å vente 8-12 uker mellom hver behandling for optimal heling.
Dette Q-switch Nd:yag laserhodet med 1064 nm er spesialdesignet for å fjerne sorte og mørke tatoveringsfarger effektivt.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Fjerning av tattoo med laser

ALMA Harmony XL Pro Laser er en Q-switch Nd:yag med 1064 nm laserhode som fjerner sorte og mørke farger.

Laseren gjør at blekkpartiklene blir knust opp i mikroskopiske partikler, slik at kroppen selv kan absorbere og skille ut tatoveringsblekket. Kroppen klarer ikke å absorbere blekkpartiklene med en gang, så dette vil skje over en 2-3 ukers periode etter behandlingen. Det er derfor det tar tid før man ser effekten av en behandling.


Man må være klar over at det å fjerne tatoveringer tar tid, og det er ikke alltid hele tatoveringen forsvinner. Man bør vente ca 8-12 uker mellom hver behandling.

I utgangspunktet kan det være vanskelig å beregne eksakt hvor mange behandlinger man trenger. Dette er avhengig av hvilke farger og hvor dypt tatoveringsblekket sitter. 
Det er ikke alle steder hvor det brukes godkjente farger til tatoveringer. Dermed kan det skapes en allergisk reaksjon når man fjerner den.Unngå sol på det området man ønsker å behandle i 6 uker før og 6 uker etter behandling.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.