Fokusområder / Ansikt

Rynker og Linjer i Ansiktet

Spørsmål? Ta gjerne kontakt!

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Anbefalte behandlinger:

Rynker og linjer i ansiktet er blant de mest vanlige tegnene på hudens aldringsprosess. Disse kan oppstå som følge av naturlig aldring, solskader, røyking, eller gjentatte ansiktsuttrykk. Ved Hudkonseptet benytter vi en helhetlig tilnærming for å mykgjøre og redusere synligheten av disse aldringstegnene. Vårt utvalg av behandlinger inkluderer muskelavslappende injeksjoner som effektivt reduserer aktiviteten i ansiktsmuskulaturen, bidrar til å glatte ut rynker og forhindre dannelsen av nye.

Skinboosters og mesoterapi tilfører dyptvirkende hydrering og næringsstoffer, forbedrer hudens elastisitet og gir en friskere utstråling. Sunekos og Alma-behandlinger retter seg mot spesifikke områder rundt munnen og øynene for å jevne ut fine linjer, mens Sculptra og Radiesse tightning gir langvarig kollagenstimulering for en mer fast og ungdommelig hud. Dermapen og ZO hudprogrammet tilbyr målrettede løsninger for hudfornyelse og -forbedring, og Profhilo bidrar til bioremodellering av huden for en betydelig forbedring av hudkvaliteten.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.