Fokusområder / Hals

Linjer og rynker

Spørsmål? Ta gjerne kontakt!

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Anbefalte behandlinger:

Linjer og rynker på hals og bryst kan være spesielt utfordrende å behandle effektivt på grunn av områdets delikate og ofte oversette hud. Hudens tynnhet og eksponering for solen bidrar til tidlige aldringstegn sammenlignet med andre deler av kroppen. Ved Hudkonseptet tilbyr vi en kombinert behandlingsmetode som adresserer disse bekymringene på en målrettet og effektiv måte.

 

Behandlingsdetaljer:

  • Radiesse Skintightening: En avansert filler som ikke bare gir umiddelbar forbedring ved å tilføre volum, men også arbeider dypt i huden for å stimulere produksjonen av kollagen over tid. Denne doble virkningen hjelper til med å stramme opp huden og redusere synligheten av fine linjer og dypere rynker.

  • Profhilo: En innovativ behandling kjent for sin evne til å forbedre hudens kvalitet. Profhilo inneholder en høy konsentrasjon av hyaluronsyre som stimulerer huden til å produsere kollagen og elastin, noe som resulterer i forbedret hudtone, elastisitet, og en reduksjon i slapphet.

  • Mesoterapi: Denne teknikken involverer mikroinjeksjoner med en cocktail av vitaminer, mineraler, og hyaluronsyre som tilføres direkte under huden. Mesoterapi er utmerket for å hydrere huden fra innsiden, fremme cellefornyelse, og forbedre hudens overordnede utseende og tekstur.

 

Ytterligere fordelaktige tiltak:

  • Solbeskyttelse: Regelmessig bruk av solkrem med høy SPF er essensielt for å beskytte huden mot fremtidige solskader og forverring av eksisterende linjer og rynker.
  • Regelmessig hudpleie: Vedlikehold en regelmessig hudpleierutine som inkluderer produkter designet for å nære og beskytte huden på halsen og brystet.

 

Fordeler med behandlingen:

  • Synlig reduksjon av fine linjer og dypere rynker.
  • Forbedret hudtone og tekstur.
  • Økt hudfuktighet og elastisitet.
  • Langvarige resultater som fremmer en mer ungdommelig utstråling.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.