Fokusområder / Hals

Slapp hud

Spørsmål? Ta gjerne kontakt!

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Anbefalte behandlinger:

Slapp hud på hals og bryst kan oppstå som et resultat av aldringsprosessen, solskader, og andre miljømessige faktorer. Disse områdene er spesielt utsatt for tidlige aldringstegn på grunn av deres delikate hud og konstante eksponering for miljømessige skader. Radiesse skintightening er en innovativ behandling som tilbyr en ikke-kirurgisk løsning for å forbedre hudens tekstur og elastisitet. Behandlingen virker ved å stimulere kroppens egen produksjon av kollagen, noe som resulterer i en mer strammet og ungdommelig hudoverflate over tid.

  • Behandlingsprosess: Radiesse injiseres i det målrettede området, hvor mikrosfærer av kalsiumhydroksylapatitt arbeider med å stimulere kollagenproduksjonen.
  • Fordeler: Økt hudfasthet, redusert slapphet, og forbedret hudkvalitet.
  • Forventede Resultater: Synlige forbedringer kan observeres i løpet av noen få uker etter behandling, med videre forbedringer over tid.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.