Fokusområder / Hender

Svette i hender

Spørsmål? Ta gjerne kontakt!

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Anbefalte behandlinger:

Svette i hender, eller hyperhidrose, kan være en betydelig kilde til ubehag og sosial angst for mange. Det kan påvirke alt fra håndtrykk til bruk av elektronikk. Hudkonseptet tilbyr en effektiv løsning gjennom bruk av muskelavslappende injeksjoner. Disse injeksjonene blokkerer de nervesignalene som forårsaker overdreven svette, og gir betydelig reduksjon i svetteproduksjonen. Behandlingen kan gi en langvarig lindring fra håndsvette, forbedre daglig komfort og øke selvtilliten.

  • Reduksjon av Håndsvette: Muskelavslappende injeksjoner gir en effektiv reduksjon i svetteproduksjonen for personer med hyperhidrose.
  • Forbedret Daglig Komfort og Selvtillit: Reduksjon av svette bidrar til økt komfort i daglige aktiviteter og sosiale situasjoner.
  • Langvarige Resultater: Behandlingen kan tilby langvarig lindring fra overdreven svetting, med resultater som varer i måneder.
  • Rask og Sikker Prosedyre: Injeksjonsbehandlingen er rask, sikker, og krever ingen nedetid, noe som gjør den til en praktisk løsning for mange.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.