Fokusområder / Hender

Tørre hender

Spørsmål? Ta gjerne kontakt!

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Anbefalte behandlinger:

Tørre hender er et vanlig problem som kan skyldes flere faktorer, inkludert værforhold, hyppig vasking, og eksponering for harde kjemikalier. Dette kan resultere i ubehag, sprekker og i noen tilfeller også smerter. Ved Hudkonseptet tilbyr vi Restylane Skinbooster, en banebrytende behandling designet for å gjenopprette huden fra innsiden ut, ved å gi dyp hydrering og forbedre hudens elastisitet og struktur. Denne prosedyren innebærer injeksjoner av hyaluronsyre, en naturlig forekommende substans i huden som binder fuktighet og hjelper med å opprettholde fylde.

  • Intensiv Hydrering: Restylane Skinbooster injiserer hyaluronsyre direkte under huden for å tilføre og beholde fuktighet, noe som er essensielt for å bekjempe tørrhet.
  • Forbedret Hudstruktur: Behandlingen forbedrer hudens kvalitet ved å øke elastisiteten, redusere ruhet, og fremme en sunnere hudbarriere.
  • Langvarige Resultater: Etter en serie behandlinger kan man oppnå langvarige resultater, som gjør hender mykere og mer motstandsdyktige mot hverdagens slitasje.
  • Skreddersydde Behandlingsplaner: Basert på individuell vurdering, tilpasses behandlingsplaner for å møte hver enkelt klients behov og mål.

Fordeler og Egenskaper

  • Reduserer Umiddelbart Tørrhet: Gir rask lindring fra umiddelbar tørrhet og ubehag.
  • Gjenoppretter Håndenes Ungdommelighet: Behandlingen hjelper med å redusere synlige aldringstegn som fine linjer og gjør hendene visuelt yngre.
  • Minimal Nedetid: Prosedyren krever minimal til ingen nedetid, noe som gjør det til en praktisk behandling selv for de med en travel livsstil.
  • Forebygger Fremtidig Tørrhet: Ved å forbedre hudens evne til å beholde fuktighet, bidrar behandlingen også til å forebygge fremtidig tørrhet.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.