Fokusområder / Hud

Arr og Aknearr

Spørsmål? Ta gjerne kontakt!

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Anbefalte behandlinger:

Arr og aknearr kan være en kilde til selvbevissthet og påvirke hudens tekstur og utseende. Vi tilbyr avanserte behandlinger for å redusere arrdannelsen og forbedre hudens glatthet.

ZO Hudprogram: Bidrar til hudfornyelse og reduserer synligheten av arr gjennom en om

fattende hudpleierutine.

  • Skinbooster: Hyaluronsyreinjeksjoner som effektivt hydrerer huden og forbedrer hudens elastisitet og utseende, noe som kan gjøre arr og aknearr mindre synlige.
  • Dermapen: En mikroneedling-behandling som fremmer hudens naturlige reparasjonsprosess, øker kollagenproduksjonen, og kan betydelig redusere dybden og utseendet av arr.

 

Disse behandlingene er spesielt utvalgte for deres evne til å målrette og forbedre ulike typer arrvev, inkludert atrofiske arr som ofte følger akne. Ved å kombinere disse metodene kan pasienter oppnå en merkbart glattere og jevnere hudoverflate.

Ytterligere behandlingstips:

  • Solbeskyttelse: Daglig bruk av solkrem for å beskytte arrvev mot ytterligere solskader som kan gjøre dem mer synlige.
  • Tålmodighet og konsistens: Hudforbedring, spesielt når det gjelder arr, krever tid og regelmessig behandling for beste resultater.

 

Ved å følge en tilpasset behandlingsplan designet av våre hudspesialister ved Hudkonseptet, kan pasienter oppleve en betydelig forbedring i hudens utseende og tekstur. Hver behandling er nøye utvalgt basert på individuelle behov og hudtilstand for å sikre optimal effekt og tilfredshet med resultatene

Regelmessig fuktighetsgivende: For å opprettholde hudens fuktighetsnivå og elastisitet, noe som er viktig for arrforbedring.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.