Fokusområder / Hud

Kviser og Akne

Spørsmål? Ta gjerne kontakt!

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Anbefalte behandlinger:

Kviser og akne er vanlige hudtilstander som kan påvirke både ungdommer og voksne, og skyldes ofte en kombinasjon av tette porer, overproduksjon av talg og bakterievekst. Behandlingsstrategier ved Hudkonseptet inkluderer en kombinasjon av ZO Hudprogram, ZO Stimulationpeel, Greenpeel og Dermapen for å effektivt redusere aktive utbrudd og forhindre fremtidige episoder.

  • ZO Hudprogram: Tilbyr en rekke produkter som er spesielt utviklet for å bekjempe akne ved å regulere talgproduksjonen, fremme cellefornyelsen og redusere betennelse.
  • ZO Stimulationpeel: En kjemisk peeling som effektivt fjerner døde hudceller, åpner tette porer og reduserer bakterieveksten.
  • Greenpeel: En naturlig urtepeeling som hjelper med å rense huden dypt, forbedre tekstur og fremme helbredelse av aknemerker.
  • Dermapen: Mikroneedling-prosedyren stimulerer hudens naturlige helingsprosess, reduserer arrdannelse og forbedrer hudens overordnede utseende.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.