Fokusområder / Lepper & Smil

Leppefiller

Leppefiller

Anbefalte behandlinger:

Spørsmål? Ta gjerne kontakt!

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Leppefiller med Restylane og Restylane leppekant er spesialiserte estetiske behandlinger som tilbyr en umiddelbar forbedring av leppenes volum og form. Denne prosedyren er ideell for de som ønsker mer definerte og fyldigere lepper, noe som kan bidra til et mer harmonisk og attraktivt utseende. Ved Hudkonseptet fokuserer vi på å skape balanserte og naturlig utseende lepper som komplementerer de individuelle trekkene til hver klient.

Årsaker til Behov for Leppefiller Alder, genetikk, og miljøfaktorer som solskader kan føre til tap av volum og definisjon i leppene. Dette kan resultere i et utseende som føles mindre ungdommelig og vitalt. Leppefiller kan effektivt motvirke disse tegnene på aldring ved å gjenopprette tapt volum og forbedre leppekonturen. I tillegg kan teknikken brukes til å korrigere asymmetrier og gi leppene en mer ideell form. For de som har gjennomgått fillerbehandlinger tidligere og ønsker å reversere effekten, tilbyr vi også sikker fjerning av filler.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.