Fokusområder / Lepper & Smil

Linjer rundt munnen

linjer rundt munnen

Anbefalte behandlinger:

Spørsmål? Ta gjerne kontakt!

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Behandling av linjer rundt munnen krever en målrettet tilnærming for å effektivt mykgjøre og minimere disse aldringstegnene. Ved Hudkonseptet benytter vi en kombinasjon av Restylane, Dermapen, Alma-behandlinger, og Restylane leppekant for å adressere disse bekymringene. Vårt mål er å gjenopprette huden til en jevnere, mer ungdommelig tilstand, samtidig som vi forbedrer konturen og definisjonen rundt munnen.

Årsaker til Linjer rundt Munnen Med alderen mister huden sin elastisitet og fasthet, noe som kan føre til dannelsen av fine linjer og rynker rundt munnen. Disse kan forsterkes av faktorer som solskader, røyking, og hyppig bruk av ansiktsmimikk. Linjer rundt munnen kan gi et eldre eller strengt utseende, noe mange ønsker å mykgjøre for et vennligere og mer ungdommelig utseende.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.