Fokusområder / Øye

Rynker rundt øynene

Anbefalte behandlinger:

Spørsmål? Ta gjerne kontakt!

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Rynker rundt øynene, ofte referert til som “smilerynker” eller “kråketær”, er et vanlig tegn på aldring som kan gi et bekymret eller trøtt utseende. Øynene våre er et sentralt punkt i ansiktet vårt og spiller en viktig rolle i vårt uttrykk og hvordan vi kommuniserer med andre. Derfor kan reduksjon av rynker rundt øynene bidra til et mer ungdommelig og opplagt utseende. Hudkonseptet tilbyr effektive behandlinger for å mykgjøre og redusere utseendet av rynker, for å fremme et mer strålende og friskt blikk.

Årsaker til Rynker rundt Øynene
Rynker rundt øynene kan skyldes flere faktorer, inkludert aldring, genetikk, solskader, røyking, og hyppig bruk av ansiktsuttrykk. Huden rundt øynene er tynnere og mer delikat enn andre områder av ansiktet, noe som gjør det mer utsatt for tidlige tegn på aldring. Gjentatte ansiktsuttrykk, som å smile eller blunke, bidrar også til dannelsen av fine linjer og rynker over tid. Beskyttelse mot solen og en sunn livsstil er viktige forebyggende tiltak, men når rynker først har oppstått, kan Hudkonseptet tilby målrettede behandlinger for å redusere deres utseende.

Behandlinger ved Hudkonseptet
Ved Hudkonseptet tilbyr vi en rekke avanserte behandlinger for å redusere utseendet av rynker rundt øynene, inkludert:

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.