Green Peel Kristiansand

Green Peel

Info:

Dyptgående informasjon om hvordan Green Peel fungerer, og hvilke naturlige ingredienser som brukes.
En detaljert oversikt over fordelene, inkludert hudfornyelse, reduksjon av fine linjer og forbedring av hudtekstur.
Tips og råd for før og etter behandlingen for å sikre best mulig resultat og hudhelse.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Vår Green Peel-behandling er en naturlig, men kraftig løsning for hudfornyelse. Denne behandlingen er ideell for de som søker en skånsom, men effektiv måte å forbedre hudens tekstur og utstråling på. Uten bruk av kjemikalier, er Green Peel perfekt for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Hva er GreenPeel?

GREEN PEEL®: Naturens Kraft for Hudhelse

Introduksjon til Green Peel® Green Peel® er en medisinsk utviklet hudpeeling som består av 100% naturlige, aktive ingredienser. Denne behandlingen er helt fri for kjemiske irriterende stoffer, og fungerer som et intensivt treningsprogram for huden, som styrker, forynger og øker elastisiteten fra innsiden.

Sikker Metode for Optimal Hudhelse Med over 60 års global erfaring, tilbyr Green Peel® en unik og trygg løsning på hudaldring og generell hudhelse. Denne langvarige dokumentasjonen på effektivitet og sikkerhet gjør Green Peel® til en stolt og pålitelig behandling, populær i over 60 land.

Hudforbedrende Effekter Green Peel® er kjent for sin kraftige, oppstrammende effekt på huden. Den bekjemper tidlig aldring, tap av elastisitet, og gir synlig forbedring på problemer som uren hud, forstørrede porer, akne, arr, ujevn hudtone og pigmentering.

100% Naturlig Sammensetning Green Peel® består kun av rene planter og urter, inkludert Aloe Vera, Blåstång og Spirulina. Denne unike sammensetningen av urter tilfører huden næringsstoffer og har en beroligende, helende og regenererende effekt, samtidig som de renser og stimulerer huden.

Minimal Stress og Belastning Green Peel® er skånsom mot huden med samme pH-verdi som huden. Denne dyptvirkende peelingen er skånsom selv om den virker dypt ned i huden, og gir derfor minimal stress og belastning.

Glød og Lyster Green Peel® gir en unik glød og gnist til huden, som holder i flere dager etter behandlingen. Denne effekten beviser at huden stimuleres optimalt fra innsiden. Urter arbeider for å bekjempe bakterier, betennelse, og tilfører næring, noe som er nøkkelen til de gode resultatene.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.