Publisert

Hva er Clearlift laserbehandling?

Clearlift er en type laserbehandling som brukes til hudforyngelse og rynkereduksjon. Det er en behandling som kan brukes på forskjellige områder av kroppen, inkludert ansiktet, halsen, brystet og hendene.
Clearlift-behandling bruker en spesiell type laser kalt Q-switched Nd: YAG laser, som sender ut korte pulser av lys som penetrerer huden uten å skade den. Dette fører til en oppvarming av kollagenet i huden som øker produksjonen av nytt kollagen og elastin, noe som igjen kan gi en strammere og mer elastisk hud.

Fordelene med Clearlift laserbehandling inkluderer minimalt med smerte og ingen nedetid. Behandlingen kan også hjelpe til med å redusere synlige porer, pigmentering, solskader og fine linjer og rynker.

Det er viktig å huske at Clearlift-behandlingen ikke gir permanente resultater, og flere behandlinger kan være nødvendig for å oppnå ønsket effekt.

Kan man kombinere denne behandlingen med Profhilo?

Ja, det er mulig å kombinere Clearlift laserbehandling med Profhilo. Profhilo er en type behandling som brukes til å øke hudens elastisitet og fuktighet ved å injisere hyaluronsyre i huden. Hyaluronsyre er en naturlig forekommende sukkerart som finnes i kroppen og bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsnivå.

Kombinasjonen av Clearlift laserbehandling og Profhilo kan gi en synergistisk effekt ved å øke produksjonen av kollagen og elastin, samt gi fuktighet til huden. Dette kan resultere i en jevnere hudtone, reduserte fine linjer og rynker, og en generelt mer ungdommelig utseende hud.

Før og etter

Det er noen ting som kan være lurt å være oppmerksom på før, under og etter en Clearlift laserbehandling.

  1. Før vi går i gang med en behandling vil vi vurdere din hudtype og tilstand, og gi deg råd om behandlingsforløpet.
  2. Unngå soling: Før og etter behandlingen er det lurt å unngå soling, og bruke solkrem med høy faktor for å beskytte huden din.
  3. Ikke bruk kosmetikk før behandlingen: Det er best å unngå å bruke kosmetikk på det området som skal behandles før behandlingen.
  4. Under behandlingen: Under behandlingen vil du føle litt varme i huden, men det skal ikke være smertefullt.
  5. Etter behandlingen: Du kan forvente litt rødhet og hevelse i det behandlede området etter behandlingen. Dette er normalt og vil vanligvis avta i løpet av noen timer til en dag. Det kan også være lurt å unngå ekstrem varme eller kulde, og unngå å gni eller skrubbe huden i de første dagene etter behandlingen.
  6. Antall behandlinger: Den gir best effekt på de som ikke allerede har mye tap av kollagen eller underhudsfett. Det anbefales å gjøre en serie på 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom.
  7. Bivirkninger: Selv om Clearlift laserbehandling vanligvis er trygt, kan det forekomme bivirkninger som mild smerte, rødhet, hevelse, blåmerker eller infeksjoner. Det er viktig å kontakte oss dersom du opplever noen av disse bivirkningene.

Høy kvalitet og trygghet er grunnpilarene her hos oss på Hudkonseptet.

Du som pasient eller kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet. Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Book time her.