Publisert

Hva er en Profhilo hudbehandling?

Profhilo er en hudbehandling som er utviklet for å forbedre hudens kvalitet og gi en jevnere, fastere og mer ungdommelig hud. Det er en relativt ny behandling som har blitt populær på grunn av sine gode resultater.

Profhilo består av en spesiell sammensetning av hyaluronsyre, som er et naturlig forekommende stoff i kroppen som er ansvarlig for fuktighet og elastisitet i huden. Denne spesielle formelen av hyaluronsyre i Profhilo kalles “hybrid complex” og er utviklet for å kunne spre seg jevnt gjennom huden og stimulere kollagen- og elastinproduksjonen.

 

Behandlingen innebærer vanligvis en serie injeksjoner i spesifikke områder av ansiktet eller kroppen. Injeksjonene kan også gis i halsen, hendene eller andre områder som trenger forbedring. Profhilo injeksjonene plasseres i de dypere lagene av huden for å gi en langsiktig effekt. Effekten av Profhilo-behandlingen er tosidig. Den gir umiddelbar fuktighet til huden og gir en øyeblikkelig glød. Samtidig stimulerer den også produksjonen av kollagen og elastin i huden over tid, noe som fører til en gradvis forbedring av hudens struktur, fasthet og elastisitet.

 

Erstatter denne behandlingen andre behandlinger?

Profhilo-behandlingen er designet for å forbedre hudens kvalitet og gi en mer ungdommelig og jevnere hud. Den kan betraktes som en komplementær behandling til andre hudbehandlinger, men den erstatter ikke nødvendigvis andre behandlinger.

Profhilo er spesielt effektiv for å øke fuktigheten i huden og stimulere kollagen- og elastinproduksjonen. Den kan derfor bidra til å forbedre hudens tekstur, fasthet og elastisitet. Imidlertid kan det være andre hudproblemer eller ønsker som ikke nødvendigvis blir løst av Profhilo-behandlingen alene.

 

Hvis du har spesifikke hudproblemer, som for eksempel rynker, fine linjer, akne arr, pigmentering eller tap av volum, kan det hende du trenger andre behandlinger som er målrettet mot disse problemene. For eksempel kan injeksjonsbehandlinger være effektive mot dynamiske rynker, der musklene er involvert, mens fillere kan bidra til å gjenopprette volumtap og glatte ut dype linjer.

 

Behandlingstid

En av fordelene med Profhilo-behandlingen er at den er relativt skånsom og har minimal nedetid. Vanligvis anbefales det å gjennomføre to behandlinger med en måneds mellomrom for optimale resultater. Effekten kan vare opptil seks måneder, men dette kan variere fra person til person.

Behandlingen tar 30-45 minutter, avhengig av området behandlingen utføres på. Ta gjerne kontakt med oss for en konsultasjon og veiledning før behandlingen. Vi tilbyr profhilo sommerkampanje nå, ved å booke 2 profhilotimer, får du 1000kr avslag. I tillegg får du ZO produkter til en verdi av 1000kr på kjøpet.

Kombinasjonen av behandling både utenfra og innenfra sørger for at du bevarer glød og vitalitet i huden gjennom sommeren.

Bestill time her.