IPixel ERBIUM: YAG laserbehandling Kristiansand

IPixel ERBIUM: YAG laserbehandling

laserbehandling

Info:

Denne fraksjonerte laserbehandlingen er ideell for hudoppstramming, reduksjon av rynker og fine linjer, behandling av skintags, porer, aknearr og andre arr.
Fraksjonert Erbium YAG laser skiller seg fra andre lyskilder med sin enkle bølgelengde. Den ablativ teknikken varmer opp det ytterste hudlaget for å fremme hudfornyelse.
Med tusenvis av små laserstråler, i stedet for en samlet stråle, spares store deler av huden som behandles. Dette fører til kortere tilhelingsprosess og færre bivirkninger.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Hudoppstramming, rynker og fine linjer. Skintags, porer, aknearr og arr.

Fraksjonert Erbium Yag laser er sammen med fraksjonert CO2 laser den kraftigste og mest effektive laseren for behandling av rynker, hudfornyelse og behandling av arr.

Laser er lys som inneholder bare en enkelt bølgelengde, i motsetning til lyset som omgir oss til daglig som inneholder mange ulike bølgelengder.

Fraksjonert yag laser er ablativ. Det vil si at de varmer opp vannet i det ytterste hudlaget (epidermis) som gjør at dette hudlaget etter hvert skaller av og skiftes ut. Ved Fraksjonert Erbium Yag laser produseres tusenvis av enkeltstående små laserstråler, i steden for èn samlet laserstråle. Dette gjør at store deler av huden som laserbehandles «spares». Dermed oppnår man kortere tilhelingstid og færre bivirkninger.

Dette gjør laseren svært effektiv, og resulterer i store kosmetiske forbedringer.

I tillegg til å behandle det ytterste hudlaget, behandler også Erbium Yag det midterste hudlaget (dermis), hvor laseren stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Dette gir en hudoppstrammende og hudforyngende effekt.

Antall behandlinger som trengs for ønsket resultat, varierer. Livsstil, soleksponering, og hudens individuelle utgangspunkt er avgjørende.

Fraksjonsert Erbium Yag laser er blant de aller mest effektive laserne når det kommer til behandling av rynker, hudfornyelse og ujevheter som arr i ansiktet.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.