IPL Laserbehandling Kristiansand

IPL Laserbehandling

IPL Laserbehandling

Info:

Intense Pulsed Light (IPL) bruker bredspektret lys for å behandle en rekke hudtilstander. Sammenlignet med lasere, er IPL mer skånsomt og gir færre bivirkninger.
SHR (Super Hair Removal) metoden fra Alma gradvis varmer opp melaninet i hårsekkene, ødelegger hårroten og forhindrer gjenvekst. Med kjølefunksjonen er behandlingen nesten smertefri.
Enten det er sprengte blodkar, rødhet, eller pigmentflekker, bruker IPL fargestoffet i huden som mål. Varmen ødelegger det uønskede pigmentet eller blodkarene, og kroppen fjerner så det døde vevet. Resultatet er klarere og jevnere hud.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Effektivt mot rødme, sprengte blodkar, rosacea, arr, pigmentflekker og uønsket hårvekst

IPL (Intens Pulsed Light) er en behandling hvor vi bruker kraftig bredspektret lys til effektivt å behandle mange ulike indikasjoner. Sammenliknet med lasere som bare bruker en bølgelengde, er IPL med sitt brede spekter av bølgelengder, mer skånsomt mot huden og gir mindre bivirkninger, uten at det går på bekostning av resultatet.

Ved behandling av hår, vil energien fanges opp av pigmentet/fargen i håret. Varmen ledes ned til hårroten, hvorpå den blir ødelagt og dør. Behandling av mørke hår mot en lys hud er alltid et godt utgangspunkt, ettersom laserenergien går mot farge og pigment.

Almas Super Hair Removal (SHR)-metode fungerer ved å gradvis varme opp melaninet i hårsekkene til en temperatur som skader og ødelegger hårroten. Dermed forhindres gjenvekst. Samtidig finnes det en kjøle-funksjon i håndstykket som effektivt kjøler ned overhuden. Behandlingen oppleves dermed nærmest smertefri.

Ettersom det vokser flere hår ut av samme pore, er det kun de hårene i aktiv vekstfase som lar seg behandle. Derfor må man påberegne flere behandlinger. Det er individuellt hvor mange behandlinger man trenger.

Ved behandling av sprengte blodkar/generell rødhet bygger behandlingen på de samme prinsippene. Igjen er det fargestoffet i hemoglobinet (blodkar) som er målet.

Varmen absorberes i de bittesmå sprengte blodkarene. Åreveggene tåler ikke varmen, og blir derfor ødelagt.

I påfølgende uker “rydder” kroppen selv opp det døde vevet, og man vil gradvis se en forbedring på rødhet i ansikt og bryst. Huden oppleves mer klar og jevn.

Det anbefales 1—4 behandlinger.

Ved behandling av pigmentflekker er det på samme måte, fargestoffet/melaninet som er målet.
Ved kraftig varme vil melaninet ødelegges og komme opp til overflaten.

Like etter behandlingen opplever man som oftest at pigmentflekkene blir mørkere og mer synlige. I løpet av 1-2 uker etter behandling, vil fargestoffet i flekkene eksfoliere bort på overflaten, og man får en jevnere hudtone.

1-2 behandlinger er som oftest å anbefale.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.