Ta kontakt med oss!

Hvis du lurer på noe om våre behandlinger eller bare ønsker litt mer info, nøl ikke med å ta kontakt. Ring oss, send en e-post, eller fyll ut kontaktskjemaet – vi ser virkelig frem til å prate med deg!

Åpningstider

Kontaktskjema

Medarbeidere

La våre dedikerte fagfolk hjelpe deg med å oppnå den huden du ønsker. Med spisskompetanse og personlig tilnærming, er våre behandlinger tilpasset akkurat deg.

Med en internasjonal sykepleierutdannelse og flere års erfaring som kosmetisk sykepleier, tilbyr Birgitte dyptgående ekspertise i estetiske behandlinger ved Hudkonseptet.

Birgitte Sandvik

Kosmetisk sykepleier

Linda kombinerer sin kompetanse som operasjonssykepleier med spesialisering i kosmetiske prosedyrer for å gi klientene ved Hudkonseptet personlig tilpasset hudpleie.

Linda Lohne Borø

Kosmetisk sykepleier

Anita har jobbet som Anestesilege i mer enn 25 år, og vært ansvarlig lege for kosmetiske behandlinger siden 2014. Hun har også erfaring fra utenlandstjeneste med forsvaret og har jobbet i ambulansehelikopteret i flere år.

Anita Vårøy

Ansvarlig lege

Magdalena, er ekspert på powderbrows, make-up tatovering, brynslaminering, og vippeløft, samt brudesminke og dag- / kveldssminke etter 7+ år i bransjen.

Magdalena

Bryn, makeup & Vippeløft