Ta kontakt med oss!

Hvis du lurer på noe om våre behandlinger eller bare ønsker litt mer info, nøl ikke med å ta kontakt. Ring oss, send en e-post, eller fyll ut kontaktskjemaet – vi ser virkelig frem til å prate med deg!

Åpningstider

Kontaktskjema

Medarbeidere

La våre dedikerte fagfolk hjelpe deg med å oppnå den huden du ønsker. Med spisskompetanse og personlig tilnærming, er våre behandlinger tilpasset akkurat deg.

Med en internasjonal sykepleierutdannelse og års erfaring som kosmetisk sykepleier, tilbyr Birgitte dyptgående ekspertise i estetiske behandlinger ved Hudkonseptet.

Birgitte Sandvik

Kosmetisk sykepleier

Linda kombinerer sin kompetanse som operasjonssykepleier med spesialisering i kosmetiske prosedyrer for å gi klientene ved Hudkonseptet personlig tilpasset hudpleie.

Linda Lohne Borø

Kosmetisk sykepleier

Anita har jobbet som Anestesilege i mer enn 25 år, og vært ansvarlig lege for kosmetiske behandlinger siden 2014. Hun har også erfaring fra utenlandstjeneste med forsvaret og har jobbet i ambulansehelikopteret i flere år.

Anita Vårøy

Ansvarlig lege

Magdalena, er ekspert på powderbrows, make-up tatovering, brynslaminering, og vippeløft, samt brudesminke og dag-/kveldssminke etter 7 års i bransjen.

Magdalena

Bryn, makeup & Vippeløft