Kveldsmakeup Kristiansand

Kveldsmakeup

woman with silver and blue glitter hair

Info:

Kveldsmakeup er mer intens og fokusert på drama og glam, med mørkere farger og mer markante trekk sammenlignet med den lettere og mer naturlige dagmakeupen.
Absolutt! Din makeupartist vil jobbe med deg for å skape den perfekte looken som matcher din stil og anledningen du skal til.
Med riktig applikasjon og produkter kan kveldsmakeup vare hele kvelden/natten. Din makeupartist kan også gi tips for å opprettholde looken.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Kveldsmakeup er intens og glamorøs, med fokus på dramatiske øyne, fremhevede kinnbein og fargerike lepper. Denne stilen er perfekt for fester, middager, og andre spesielle anledninger der du ønsker å gjøre et statement.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.