Mesoterapi Kristiansand

Mesoterapi

Woman's Face

Info:

Mesoterapi er en teknikk som injiserer et rikt næringskompleks av vitaminer, mineraler, og peptider direkte under hudens overflate, nødvendig for hudens produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre.
Denne behandlingen benytter en fin nål for minimale stikk i huden. De injiserte næringsstoffene sikrer langvarig næring og støtte til huden, noe som gir en mer vital og sunn hud.
Tilført med en kombinasjon av hyaluronsyre, vitaminer, og peptider, tilpasses hver mesoterapi-behandling individuelt. Den stimulerer hudens gjenoppbygging og gir forbedret styrke, glød, og fuktighet.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Vitamin tilskudd for huden med vitaminer og peptider

Mesoterapi er injeksjon av vitaminer, mineraler og peptider rett under hudens overflate. Dette er en behandling som gir huden de verktøyene den selv trenger for å kunne produsere kollagen, elastin og hyaluronsyre, samt bedre sitt forsvar mot frie radikaler/UV lys.

Effektiv mesoterapi for huden

Behandlingen utføres med en meget tynn nål som gir små, lette stikk i hudens overflate. Injeksjonen består av næringskomplekser og gir en langtidslevering i vevet. Dette bidrar til at du får en revitalisert hud med bedre hudhelse.

Behandlingsfordeler med mesoterapi

Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, peptider, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Hver behandling skreddersys til hver enkelt kunde. Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen). Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og den optimale fuktbalanse gjenetableres.

Områder for mesoterapi

Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende og en bedre hudhelse. Vanlige områder vi behandler er ansikt, hals og øyeområdet.

Etter mesoterapibehandling

Ettersom mesoterapi ikke trekker til seg vann på samme måte som en filler gjør, egner den seg godt for behandling av den sarte huden rundt øynene.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.