Publisert

Mesoterapibehandling i Kristiansand

Er du interessert i Mesoterapibehandling i Kristiansand? Hos oss på hudkonsepte er høy kvalitet og trygghet er grunnpilarene, du er hjertelig velkommen til en konsultasjon.

Mesoterapibehandling er en medisinsk prosedyre som innebærer injeksjon av små mengder medisinske stoffer direkte i det midterste laget av huden, kjent som mesodermen. Under en mesoterapibehandling injiserer vi en et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, peptider, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter, inn i det øvre laget av huden. Behandlingen er tilpasset hver kunde. Injeksjonene kan gis med en fin nål.

Målet med behandlingen kan variere avhengig av ønsket resultat. For eksempel kan mesoterapi brukes til å forbedre hudens tekstur og tone eller øke kollagenproduksjonen.

Hvor ofte bør man ta mesoterapi?

Mesoterapibehandling anses som en minimalt invasiv prosedyre. Antallet behandlinger som trengs, varierer avhengig av tilstanden som behandles og individuelle behov. Noen personer kan oppleve umiddelbare resultater etter en enkelt behandling, mens andre kan kreve flere økter for å oppnå ønsket resultat.

En generell anbefaling vil være minimum 3 behandlinger med 2-4 ukers opphold mellom hver behandling.

 

Hvem passer mesoterapi for?

Mesoterapi kan være egnet for ulike personer og brukes til en rekke formål. Her er noen av situasjonene der mesoterapi kan være aktuelt:

Yngre utseende: Mesoterapi kan bidra til å forbedre hudens tekstur, tone og elastisitet. Det kan redusere fine linjer, rynker, solskader og aldersflekker.

Åpne øyner: Ettersom mesoterapi ikke trekker til seg vann på samme måte som en filler gjør, egner den seg godt for behandling av den sarte huden rundt øynene.

Lokalisert fettredusering: Mesoterapi kan brukes til å redusere fettansamlinger i visse områder som mage, lår, hofter eller overarmer. Medisinske stoffer injiseres for å bryte ned fettcellene og øke kroppens evne til å eliminere dem.

 

Hudkonseptet tilbyr mesoterapibehandling i Kristiansand. Du som pasient eller kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Det er viktig å merke seg at mesoterapi ikke nødvendigvis er egnet for alle. Gravide og ammende kvinner, personer med visse medisinske tilstander eller allergier, eller de som tar visse medisiner, kan være kontraindisert for mesoterapibehandling. Vi tilbyr alltid en konsultasjon for å vurdere om mesoterapi er egnet for deg, basert på dine spesifikke behov og medisinske historie.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier. Du kan booke time her.