Om oss

Hudkonseptet er en klinikk for medisinske og kosmetiske hudbehandlinger i Kristiansand. Klinikken ble etablert i 2022 og eies og drives av Birgitte Sandvik og Linda Lohne Borø, som begge er Kosmetiske sykepleiere. Vi har tilsammen over 26 års erfaring og tusenvis av behandlinger bak oss.

Vi har jobbet sammen siden 2011, og har opparbeidet oss en solid og bred kompetanse i faget. Vår lange erfaring og faglige tyngde er din garanti for trygge og gode behandlinger. I tillegg til å drive Hudkonseptet, arbeider både Birgitte og Linda som Nordiske Restylane instruktører, gjennom legemiddelfirmaet Galderma.

Vår misjon

Vårt mål er at du som kunde får en god og trygg opplevelse både av konsultasjonen, behandlingen og resultatet. Vi legger vekt på dine ønsker, og at resultatet skal bli naturlig og vakkert. God informasjon før behandlingen og oppfølging etterpå er en selvfølge!

▮ Vi har 18 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste.

Ansvarlig lege

Anita Vårøy er ansvarlig lege på Hudkonseptet.

Hun har jobbet som Anestesilege i mer enn 25 år, og vært ansvarlig lege for  kosmetiske behandlinger siden 2014. Hun har også erfaring fra utenlandstjeneste med forsvaret og har jobbet i ambulansehelikopteret i flere år.

▮ Hun er en hjertevarm og profesjonell person, som alltid setter pasientens sikkerhet først.

Med en internasjonal sykepleierutdannelse og flere års erfaring som kosmetisk sykepleier, tilbyr Birgitte dyptgående ekspertise i estetiske behandlinger ved Hudkonseptet.

Birgitte Sandvik

Kosmetisk sykepleier

Linda kombinerer sin kompetanse som operasjonssykepleier med spesialisering i kosmetiske prosedyrer for å gi klientene ved Hudkonseptet personlig tilpasset hudpleie.

Linda Lohne Borø

Kosmetisk sykepleier

Anita har jobbet som Anestesilege i mer enn 25 år, og vært ansvarlig lege for kosmetiske behandlinger siden 2014. Hun har også erfaring fra utenlandstjeneste med forsvaret og har jobbet i ambulansehelikopteret i flere år.

Anita Vårøy

Ansvarlig lege

Magdalena, er ekspert på powderbrows, make-up tatovering, brynslaminering, og vippeløft, samt brudesminke og dag- / kveldssminke etter 7+ år i bransjen.

Magdalena

Ansatt

Hyggelige tilbakemeldinger

Behandlingstilbud

På Hudkonseptet er vi lidenskapelig opptatt av sunn hud og hudkvalitet.

Ansiktet er vårt «visittkort» utad. Huden forteller historiene våre. Den kan røpe mye om livsstil og om hvordan vi har det. Alle er født med en genetisk forutsetning for hvordan huden vil endre seg med alderen, påvirket av livsstil. Men vi kan hjelpe til med å bremse hudens aldringsprosess.

Etter mange år i bransjen med høyt pasientvolum, vet vi hva som virker og hvordan vi kan hjelpe deg med dine ønsker, behov og eventuelle utfordringer. Vi har en rekke svært effektive behandlingsformer og produkter som du kan lese mer om under hovedmenyen: BEHANDLINGER.

Ettersom vi alltid setter individet i fokus, anbefaler vi en konsultasjonstime, for å sammen komme frem til hva som passer for nettopp deg. Der har vi satt av masse tid til å gå gjennom dine behov og sammen finne frem til løsninger tilpasset deg.

Ønsker du en sunnere, strålende hud som reflekterer din indre glød?