PRP Behandling Kristiansand

PRP Behandling

a red liquid filled with lots of bubbles

Info:

PRP-behandling utnytter ditt eget blod for å behandle hud- og hårproblemer. Blodplatene i blodet er essensielle for sårheling og reparasjon via vekstfaktorer.
PRP er effektiv for hårtap og hårvekst, forbedring av hudkvaliteten, sårheling, og reduksjon av poser under øynene. Denne behandlingen er naturlig og trygg, og bruker plasma fra ditt eget blod.
Hudforbedring krever typisk 2-3 behandlinger, mens hårbehandling kan trenge 3-6 økter. Resultater vises etter ca. 3 måneder med optimalisert kollagenproduksjon og cellefornyelse. Regelmessig oppfølging hver 4-6 måned anbefales for vedvarende resultater.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Plate Rich Plasma eller PRP er en behandling hvor man bruker komponenter av eget blod til å behandle ulike indikasjoner.

I PRP-behandling bruker vi ditt eget blod for å behandle ulike hud- og hårproblemer. Blodplatene, også kalt trombocytter, spiller en nøkkelrolle i å stoppe blødninger og reparere skader ved hjelp av vekstfaktorer.

Hva kan PRP-behandling hjelpe med?

  • Hårtap og hårvekst: PRP bidrar til å forebygge hårtap og stimulerer ny hårvekst.
  • Hudforbedring: Jevnere hudfarge, reduserte porer, linjer, og rynker.
  • Sårheling: Fremmer regenerering av huden, reduserer arr og strekkmerker.
  • Redusere poser under øynene.
  • Helt naturlig og ufarlig

PRP-behandling er trygg og naturlig da vi bruker ditt eget blod. Prosessen ligner på å ta en vanlig blodprøve. Vi sentrifugerer blodet for å skille plasma med vekstfaktorer og stamceller fra de røde blodcellene, og det er denne klare delen vi bruker.

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

For hudforbedring anbefaler vi vanligvis 2-3 behandlinger, mens for hår kan det kreve 3-6 runder. Det er vanlig med 4-6 uker mellom hver behandling. Resultatene vises ofte etter omtrent 3 måneder, da kollagenproduksjonen og cellefornyelsen optimaliseres. For vedvarende resultater anbefales oppfølgende behandling hver 4-6 måneder.

PRP-behandling er ikke bare en trend, det er en skånsom og effektiv tilnærming til skjønnhet fra innsiden og ut. Utforsk mulighetene for strålende hud og sterkere hår med denne naturlige metoden.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.