Profhilo Kristiansand

Profhilo

close-up photo of persons eye

Info:

Profhilo forbedrer hudens kvalitet med få, små stikk. Den sprer seg raskt under huden, øker fuktigheten, og jevner ut hudstrukturen og pigmenteringen.
I motsetning til vanlige fillere, er Profhilos hyaluronsyre termisk bundet, noe som gir et naturlig utseende uten ekstra volum. Dette gjør det ideelt for ansikt, hals, hender, og décolleté.
Profhilo stimulerer hudens produksjon av elastin og kollagen. Selv etter at produktet er brutt ned, fortsetter hudens regenereringsprosess, som gir varige resultater.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Profhilo er en effektiv behandling mot slapp, og løs hud på ansikt, hals, hender, og décolleté.

Profhilo er en behandling hvor man injiserer Hyaluronsyre med noe få, små stikk rett inn under hudoverflaten. Deretter sprer den seg raskt utover. Hyaluronsyren bidrar til å øke hudens fuktighet, jevner ut både strukturen og også pigmenteringen, og gir dermed huden en glattere overflate.

Mange kjenner til Hyaluronsyre som filler, hvor målet er å øke volum eller konturere. I Profhilo er Hyaluronsyren termisk bundet, og ikke kjemisk. Derfor gir ikke Profhilo volum, og ser helt naturlig ut. Profhilo holder seg i huden i ca 28 dager. Mens den ligger der, settes det i gang produksjon av elastin og ulike typer kollagen, slik at når selve Profhiloen er brutt ned, fortsetter hudens regenereing.

På grunn av Profilos glatte konsistens, evnen til å spre seg og å regenerere huden, lager den ikke klumper. Derfor er den godt egnet på hals, bryst og hender så vel som i ansikt.
Man kan også benytte seg av Profhilo andre steder på kropp, som feks armer, knær og mage.

En behadnling med Profhilo består som oftest av to eller tre runder med ca 30 dager i mellom. Deretter anbefaler vi vedlikehold av behandlingen hver 4. – 6. mnd.

Ønsker du en enkel og kjapp behandling som gir glød, jevner huden og som virker lenge, så er Profhilo et supert alternativ!

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.