Radiesse Tightening Kristiansand

Radiesse Tightening

Radiesse tightening kristiansand

Info:

Umiddelbar Effekt: Umiddelbart etter injeksjonen tilfører Radiesse volum til behandlingsområdet, noe som gir en synlig forbedring i ansiktskonturer og hudens tekstur. Dette gjør det til en ideell løsning for rask forbedring før spesielle anledninger eller hendelser.
Langsiktig Hudforbedring: I tillegg til den umiddelbare volumeffekten, stimulerer Radiesse kroppens egen kollagenproduksjon. Dette bidrar til en langsiktig forbedring av hudens kvalitet og elastisitet.
Rask Gjenopptakelse: Radiesse-behandlinger har minimal nedetid, noe som betyr at pasientene kan returnere til sine daglige aktiviteter nesten umiddelbart etter behandlingen.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Radiesse Tightening er en revolusjonerende estetisk behandling som tilbyr en umiddelbar løftende effekt, samtidig som den stimulerer kroppens egen produksjon av kollagen for langvarige resultater. Denne behandlingen benytter seg av kalsiumhydroksylapatitt (CaHA) mikrosfærer suspendert i en gelbærer, som ikke bare gir umiddelbar volumtilførsel og konturering, men også arbeider over tid for å forbedre hudens kvalitet og elastisitet.

Hvordan Fungerer Radiesse Tightening?

Når Radiesse injiseres, gir den umiddelbar volum og løft ved å fylle ut og korrigere tap av volum. Over de påfølgende ukene og månedene stimulerer CaHA-mikrosfærene produksjonen av kollagen, noe som resulterer i en gradvis forbedring av hudens tekstur og fasthet. Behandlingen er spesielt effektiv for å forbedre definisjonen i ansiktskonturene, behandle dype rynker og folder, samt forbedre hudens fasthet på områder som hender, hals, og decolleté.

Fordeler med Radiesse Tightening

 • Umiddelbar Forbedring: Gir øyeblikkelig volum og definisjon der det injiseres.
 • Kollagenstimulering: Fremmer langvarig hudforbedring gjennom naturlig kollagenproduksjon.
 • Allsidig Behandling: Kan brukes på ansiktet så vel som på kroppen for en forbedret hudtekstur og -volum.
 • Minimal Nedetid: Pasientene kan vanligvis returnere til sine daglige aktiviteter kort tid etter behandlingen.
 • Langvarige Resultater: Effekter kan vare i et år eller mer, avhengig av behandlingsområdet og individuelle faktorer.

Ideell Kandidat

Den ideelle kandidaten for Radiesse Tightening er en person som ønsker en ikke-kirurgisk løsning for å forbedre hudens fasthet og volum. Den passer for de med mild til moderat hudløshet og de som ønsker å forbedre utseendet på dype linjer og rynker. Som med alle kosmetiske behandlinger, er det viktig med en konsultasjon med en kvalifisert estetisk lege for å vurdere om Radiesse Tightening er det riktige valget for deg.

Behandlingsprosess

En typisk Radiesse-behandling begynner med en konsultasjon, hvor legen vurderer dine estetiske mål og bestemmer de beste injeksjonspunktene. Behandlingsområdet renses, og Radiesse injiseres deretter med en fin nål eller kanyle. Behandlingen varer vanligvis mellom 15 og 30 minutter, avhengig av behandlingsomfanget.

Etter Behandlingen

Etter behandlingen kan det oppstå lett hevelse eller blåmerker, men disse bivirkningene er vanligvis forbigående. De fleste pasienter kan umiddelbart gjenoppta sine normale aktiviteter, med få restriksjoner. Resultatene er synlige umiddelbart og vil fortsette å forbedres i de påfølgende månedene som følge av økt kollagenproduksjon.

 • Umiddelbar effekt: Volum, løft
 • Langvarig: Kollagenstimulering, hudforbedring
 • Behandlingsområder: Ansikt, hender, hals, decolleté
 • Minimal nedetid: Rask gjenopptakelse av daglige aktiviteter
 • Allsidighet: Egnet for både ansikt og kropp
 • Kollagenproduksjon: Forbedret hudtekstur, fasthet
 • Non-kirurgisk: Injeksjonsbasert, ingen kirurgi nødvendig
 • Personlig tilpasning: Behandlingsplan basert på individuelle behov
 • Kvalifisert lege: Konsultasjon før behandling
 • Etterbehandling: Liten til ingen restriksjoner, umiddelbare daglige aktiviteter

Radiesse Tightening representerer en banebrytende løsning for de som søker en ikke-kirurgisk, men likevel effektiv måte å forbedre hudens utseende og følelse på. Gjennom sin doble virkemåte tilbyr den både umiddelbare og langvarige fordeler, noe som gjør den til en ettertraktet behandling for de som ønsker å oppnå en naturlig foryngelse uten lang nedetid.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.