Restylane Kristiansand

Restylane

Restylane

Info:

Hyaluronsyre, som naturlig finnes i kroppen vår, avtar med alderen. Våre behandlinger med hyaluronsyre bidrar til å gjenopprette denne essensielle komponenten for en ungdommelig hud.
Restylane er unikt som den minst modifiserte filler på markedet, avviker kun 1% fra kroppens egen hyaluronsyre. Dette sikrer en naturlig integrasjon i huden, uten risiko for avstøtning.
For nye brukere i Kristiansand kan den første behandlingen vare kortere. Vi anbefaler regelmessig vedlikehold for lengre varighet. Optimalt påfyllsintervall er mellom 2-6 måneder.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Behandlinger med hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et stoff som finnes naturlig i kroppen vår, og som forsvinner gradvis med stigende alder.

Naturlig hyaluronsyre og kroppens aldring

Restylane består av kjemisk fremstilt hyaluronsyre, men er den filleren på markedet som er minst modifisert, med bare 1%. Det betyr at den kun avviker 1% fra kroppens naturlige Hyaluronsyre. Dette gjør at kroppen oppfatter det som sitt eget, og vil ikke avstøte det.

Restylane – den minst modifiserte filleren

Restylane brytes også ned med tiden. Hvor lang tid nedbrytningen tar er individuelt og ulikt fra person til person. Faktorer som plassering av produktet, fillerens egenskaper, din egen forbrenning og livsstil spiller inn på varigheten.

Nedbrytning av Restylane og varigheten av resultatene

Er det første gangen du utfører en Restylane behandling, vil du mest sannsynlig oppleve at produktet forsvinner fortere enn det gjør ved en «påfylling». Vårt råd er at du opprettholder behandlingen før produktet forsvinner helt. På denne måten kan resultatet vare lengre.

Vi pleier å anbefale påfyll etter 2-6 måneder.

Anbefalt påfyllsintervall med Restylane

Asymmetri

Alle har i større eller mindre grad asymmetri i ansiktet. For mange er ikke dette noe man tenker over i det daglige, men studerer man de to halvsidene i ansiktet nærmere, vil man se små forskjeller.

Asymmetri kan ofte forbedres med Restylanebehandlinger.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.