Skinbooster Kristiansand

Skinbooster

man's face

Info:

Opplev en revolusjonerende hudforbedrende behandling med Skinbooster. Denne metoden bygger gradvis opp huden, gjør den mer elastisk, og reduserer dypere rynker. Nyt en jevnere hudstruktur og en ny glød.
Behandlingen benytter Restylane Vital og Vital Light, to originale Skinbooster-produkter bestående av hyaluronsyre. Disse geléene forbedrer hudens fuktighet og volum.
Skinbooster gir en subtil forbedring. Kunder opplever friskere hud med bedre glød, jevnere farge, og at sminke legger seg bedre. Behandlingen gir et naturlig utseende uten å se “behandlet” ut.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Hudforyngelse – Forbedrer hudens spenst og struktur

Skinbooster er en hudforbedrende behandling som gradvis bygger opp huden slik at den bli sterkere og mer elastisk. Strukturen blir jevnere ved at rynker blir mindre dype og huden får mer glød.

Restylane Vital og Restylane Vital Light er de to originale Skinbooster produktene som brukes i behandlingen. Disse er tyntflytende geléer bestående av hyaluronsyre, et vannbindende stoff vi har naturlig i huden.

Restylane Skinbooster injiseres i små dråper under huden og gir tilbake fukt og volum som er tapt. De som har gjort behandling med Skinbooster opplever at huden ser friskere ut, har bedre glød, er jevnere i fargen og at sminken legger seg finere. Dette er likevel en veldig subtil behandling. Man ser ikke «behandlet» ut etter Skinbooster.

Det er ikke bare ansiktet som kan behandles med Skinbooster. Hender, hals, bryst, samt områder med aknearr eller rynker kan være godt egnet for slik behandling. Til og med øreflippene blir fastere med litt Skinbooster, så henger hørepynten penere.

Behandlingen utføres med butt kanyle eller små stikk. Det er vanlig at vi smører bedøvelse på før vi starter behandlingen, men produktet inneholder Lidokain som er et bedøvelsesmiddel.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.