Rynkebehandling Kristiansand

Rynkebehandling

girl, beauty, portrait

Info:

Oppdag våre medisinske løsninger for et yngre og glattere utseende. Ikke sikker på hvor du skal starte? Ta en titt på vår prisliste eller kontakt oss for veiledning.
Vi tilbyr alltid gratis konsultasjon for å diskutere dine ønsker og behov. Dette er en flott mulighet for deg som ønsker råd eller er nysgjerrig på våre behandlinger og produkter.
Vi setter gjerne av tid til behandling på samme dag, eller du kan benytte deg av en uforpliktende samtale for å få tilpasset informasjon.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Behandling av rynker og linjer

Vi tilbyr medisink behandling av linjer og rynker, og dersom du er usikker på hva du skal bestille så ta kontakt med os seller sjekk vår prisliste her.

Gratis konsultasjon for linje- og rynkebehandling

Gratis konsultasjon passer godt for deg om er usikker på hva du ønsker og hva vi kan hjelpe med.

Vi kan sette av tid til eventuell behandling samme dag, eller du kan komme for en uforpliktende prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

Vi har ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmenheten grunnet Legemiddelforskriften.

Har du spørsmål eller ønsker informasjon om behandling, bestill en konsultasjonstime eller ta kontakt med oss på telefon eller e-post. 

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.