Sculptra Kristiansand

Sculptra

Sculptra er en innovativ behandling som benytter poly-L-melkesyre for å stimulere kroppens egen kollagenproduksjon, forbedre rynker og gjenopprette volumtap i ansiktet over tid. Dette skaper en mer naturlig, ungdommelig utseende hud. Fordeler med Sculptra Langvarige Resultater: Sculptra tilbyr resultater som kan vare i opptil to år, ettersom behandlingen gradvis forbedrer hudens tilstand ved å stimulere kollagenproduksjon. Naturlig Utseende: Ved å fokusere på kollagenproduksjon, tilbyr Sculptra en naturlig tilnærming til estetisk forbedring, unngår det "overbehandlede" utseendet. Minimal Nedetid: Sculptra-behandlinger krever ingen kirurgi, og pasientene kan vanligvis fortsette med sine daglige aktiviteter umiddelbart etter behandling.

Info:

Sculptra er en type injiserbar behandling som inneholder poly-L-melkesyre, designet for å stimulere kroppens naturlige kollagenproduksjon. Over tid hjelper dette med å gjenopprette tap av volum og redusere rynker og folder i ansiktet.
Den ideelle kandidaten for Sculptra er en person som opplever tegn på aldring, som volumtap, rynker, og folder i ansiktet, og som ønsker en gradvis, men langvarig forbedring uten behov for kirurgisk inngrep.
Mens resultatene varierer fra person til person, kan effektene av Sculptra vare i opptil to år. Dette er fordi behandlingen stimulerer kroppens egen kollagenproduksjon, som gradvis forbedrer hudens tilstand over tid.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Sculptra er en innovativ behandling som benytter poly-L-melkesyre for å stimulere kroppens egen kollagenproduksjon, forbedre rynker og gjenopprette volumtap i ansiktet over tid. Dette skaper en mer naturlig, ungdommelig utseende hud.

Fordeler med Sculptra

  • Langvarige Resultater: Sculptra tilbyr resultater som kan vare i opptil to år, ettersom behandlingen gradvis forbedrer hudens tilstand ved å stimulere kollagenproduksjon.
  • Naturlig Utseende: Ved å fokusere på kollagenproduksjon, tilbyr Sculptra en naturlig tilnærming til estetisk forbedring, unngår det “overbehandlede” utseendet.
  • Minimal Nedetid: Sculptra-behandlinger krever ingen kirurgi, og pasientene kan vanligvis fortsette med sine daglige aktiviteter umiddelbart etter behandling.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.