Sunekos Kristiansand

Sunekos

Alma Smooth Eye

Info:

Sunekos inneholder en unik blanding av hyaluronsyre og aminosyrer som stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin, i motsetning til tradisjonelle fillers som primært fokuserer på å tilføre volum eller redusere rynker ved å “fylle” dem ut. Botox virker ved å lamme musklene for å redusere rynker, mens Sunekos jobber med å forbedre hudens struktur og elasticitet på en mer naturlig måte. Denne behandlingen gjenoppretter hudens naturlige volum og bidrar til langvarig hudforbedring uten å endre ansiktets naturlige uttrykk.
Behandlingen med Sunekos er kjent for å være skånsom, med minimal til ingen nedetid. Pasientene kan vanligvis gjenoppta sine normale aktiviteter rett etter behandlingen. Noen kan oppleve mild til moderat hevelse i områdene rundt injeksjonsstedene, særlig når behandlingen gjøres i følsomme områder som under øynene. Denne hevelsen forsvinner vanligvis innen 24 til 72 timer. Det anbefales å unngå intens fysisk aktivitet og direkte sollys til hevelsen har avtatt.
Sunekos-behandlingen utføres typisk som en serie på 3-4 økter, med 1-2 ukers mellomrom mellom hver behandling. Effekten og varigheten kan variere avhengig av individets hudtilstand, men mange pasienter observerer forbedringer som varer i opptil seks måneder. For å opprettholde de beste resultatene, anbefales det med oppfølgende behandlinger omtrent hver sjette måned, avhengig av den enkeltes hudkvalitet og de spesifikke målene med behandlingen.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Sunekos er en avansert behandling som effektivt reduserer tegn på aldring rundt øynene, som mørke ringer og poser. Behandlingen består av en patenterad formulering av hyaluronsyra och aminosyror som stimulerer hudens egen

produksjon av kollagen og elastin. Denne prosessen forbedrer hudens struktur og elasticitet, og gjenoppretter tapt volum uten bruk av syntetiske tilsetningsstoffer.

Hva er Sunekos?

Sunekos er en innovativ behandling som benytter en unik kombinasjon av hyaluronsyre og aminosyrer for å stimulere kroppens egen produksjon av kollagen og elastin. Denne prosessen hjelper til med å forebygge og rette opp tegn på aldring, gjenopprette hudens naturlige volum og forbedre hudens elastisitet.

Sikker og Naturlig Behandling Med Sunekos’ patenterte formel tilbyr denne behandlingen en sikker og naturlig metode for å oppnå yngre og friskere hud. Uten behov for syntetiske tillsatser, gir Sunekos en hudforyngende løsning som er egnet for alle hudtyper og behandlingsområder, inkludert ansikt, øyeparti, hals, dekolletage, armer, hender, mage og lår.

Hudforbedrende Effekter Sunekos er spesielt effektivt for klienter med mørke ringer og poser under øynene. Takket være dens spesialutviklede teknikk, styrker denne behandlingen huden rundt øynene ved å stimulere nydannelsen av kollagen og elastin. Dette kan resultere i mindre synlige mørke ringer og/eller poser under øynene, samtidig som det gir en generell forbedring av hudens kvalitet og utseende.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.