Tanngnissing / Spente Kjever Kristiansand

Tanngnissing / Spente Kjever

Woman Sleeping on White Bed Holding Blue Pillow

Info:

Behandlingen reduserer aktiviteten i kjakemusklene som er ansvarlige for tanngnissing. Dette fører til mindre slitasje på tennene og reduserer smerte og ubehag i kjakene.
Mange pasienter opplever lindring fra smerte og ubehag innen noen dager etter behandlingen. Den fulle effekten, spesielt når det gjelder reduksjon i tanngnissing, kan ta litt lenger tid.
Resultatene kan variere, men mange pasienter opplever lindring i flere måneder. Periodisk oppfølging og eventuelle gjentakende behandlinger kan være nødvendig for å opprettholde resultatene over tid.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

HVORDAN TANNGNISSING/SPENTE KJEVER BEHANDLING FUNGERER: Behandling av tanngnissing og spente kjever inkluderer bruk av muskelavslappende injeksjoner som avlaster spenningen i kjakemusklene. Dette reduserer ikke bare slitasje på tennene, men også smerte og ubehag forbundet med TMJ-forstyrrelser.

VEDLIKEHOLD OG OPPFØLGING: Pasienter opplever vanligvis lindring innen noen dager, og effekten kan vare i flere måneder. Regelmessige oppfølginger anbefales for å vurdere behovet for ytterligere behandling.

BOOK DIN KONSULTASJON I DAG: Ikke la smerte og ubehag påvirke hverdagen din. Bestill en time for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.