Teartrough Kristiansand

Teartrough

Teartrough

Info:

Tåregropen, eller tear trough, er en fordypning under øyet som kan bidra til et trøtt og sliten utseende. Denne kan være medfødt eller utvikle seg med alder og livsstil.
Med aldring mister huden under øynene elastisitet og volum. Restylane-behandling kan gjenopprette volum og redusere skyggeeffekten, noe som minsker utseendet av mørke ringer.
De fleste ser betydelig forbedring etter en Restylane-behandling, men noen ganger er en oppfølgende behandling nødvendig for å optimalisere resultatet. Vi anbefaler en oppfølging etter 4 uker fra første behandling.

Ta kontakt:

+47 91 92 41 83

hei@hudkonseptet.no

Om behandlingen

Behandling av mørke ringer under øynene

Hva er teartrough og behandlingsalternativer med fillers under øynene

Tåregropen eller teathrough er en fordypning eller en hulhet under øyet som kan oppleves plagsom for enkelte. Denne fordypningen kan være med på å gjøre at vi opplever oss mer uopplagte, trøtte og ser slitne ut. Det er flere grunner til at dette oppstår. Noen av oss har det medfødt mens andre utvikler mørke ringer under øynene i takt med alder og livssituasjon.

Restylane under øynene: Volumgjenoppretting og skyggeeffekt

Huden under øynene er tynn og med årene mister den også mer elastisitet. Endring i benmassen, muskler og fett under øynene etterhvert som vi eldes, er årsaken til at volumet i området endres. Blodårer kan skinne igjennom å gjøre den blålige fargen mer utpreget.

Fordeler og forsiktighetsregler ved teartrough behandling

En behandling med Restylane under øynene har til hensikt å ta tilbake noe at det tapte volumet og minimere skyggeeffekten som danner seg der. Noen ganger er den mørke fargen under øynene forårsaket av mørke pigmenter i huden. I slike tilfeller vil ikke en behandling med Restylane ha særlig effekt. Da har vi andre behandlinger vi kan anbefale for dette. Noen ganger er også kirurgi det beste alternativet, spesielt hvis det er snakk om overflødig hud eller «poser» under øynene.

Opplevelsen etter teartrough behandling

Behandlingen med Restylane under øynene er ikke spesielt smertefullt, men kan for mange oppleves som noe ubehagelig ettersom det er et følsomt og delikat område.

Kvalitet og trygghet hos hudkonseptet

Det er ikke lov med permanente fillere i Norge. Produktet som brukes til behandlingen brytes gradvis ned over tid. Hvor lang tid dette tar er ulikt hos hver enkelt, og bestemmes i stor grad av et enzym man har i kroppen, samt av hvilket område som er behandlet. Det er ekstremt viktig at du velger en klinikk som har spesialisert seg på behandling av TT, da dette er en indikasjon som krever høy kompetanse fra behandleren og særskilte krav fra produktet. Hos oss bruker vi kun Restylane når vi gjør behandling i TT. Dette er fordi den har vist seg å være stabil og oppføre seg slik man ønsker både på kort og lang sikt.

Noen fillere kan føre til sto hevelse under øynene også etter lengre tid. Er en filler injisert feil, kan den bli liggende og skape problemer i en årrekke. Restylane har dessuten den egenskapen at den er lett å løse opp hvis det mot formodning skulle oppstå en uønsket hendelse.

De fleste opplever stor forbedring etter en Restylane behandling av tearthrough, men i mange tilfeller krever det en oppfølgende behandling for å optimalisere resultatet. Vi anbefaler at det går 4 uker fra første behandling til vi gjør en oppfølging.

Etterbehandling og kvalitetssikring hos Hudkonseptet

Du som kunde skal kjenne deg komfortabel både med omverden og resultatet av de behandlingene du får hos oss. Derfor velger vi alltid kun produkter og materialer av ypperste kvalitet, fra ledende leverandører på markedet.

Alle hudbehandlinger og injeksjoner utføres av autorisert sykepleier.

Klinikk Hudkonseptet AS tilbyr et bredt utvalg av estetiske injeksjonsbehandlinger. Vi er underlagt strenge regler for ikke å informere eller markedsføre reseptbelagte legemidler på nett. Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med våre erfarne behandlere eller bestill en konsultasjon. Vær oppmerksom på at det er 20 års aldersgrense på alle injeksjonsbehandlinger hos oss.